Allt för Sverige, alla är välkomna som har intresse för stads- och kulturmiljö.

Att leva är att ta ställning.
"Man förstår livet baklänges - men måste leva det framlänges"
Sverige skall utvecklas genom en öppen dialog.

torsdag 4 december 2008

GM:s och Fords ansvar gentemot SAAB och VOLVO.

Svenska staten måste nu ta bladet från munnen och KRÄVA av GM och FORD, att deras ANSVAR ÄVEN GÄLLER de anställda i Trollhättan och Göteborg, och även kräva av nationen USA om de nu stödjer GM och FORD.

GM och FORD måste även ta ansvar för SAAB- och FORD-montörerna i Trollhättan och Göteborg, som i samma grad bidragit till GM:s och FORDS pensionssystem i USA genom interndebiteringar och överflyttningar av resurser över Atlanten till de amerikanska bilmedarbetarnas och deras familjers pensioner.

Detta stöd till Trollhättan och Göteborg på samma sätt som USA är i Afghanistan och kräver hjälp av övriga världen, att där idka "fredsarbete" eller rättare sagt föra krig.

Varför detta smygande inträde i NATO för neutrala Sverige (http://www.natosmyg.se)?? USA:s sätt att försöka härska över hela världen genom krig är och har alltid varit ett föraktfullt sätt att lösa konflikter.

Bygg i stället skolor och sjukhus och bygg upp det agrara samhället i de länder, som behöver hjälp på sätt har alla kulturer växt fram.
Det skall administreas av FN och INTE av USA!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du kommentera: